De kwis

NederWEET,
de leukste en gezelligste kwis in Nederweert

Op zaterdag 7 september 2024 gaat de vijfde editie van de NederWEET van start. Een kwis voor jong en oud voor alle kernen van de gemeente Nederweert met als belangrijkste doel een gezellige dag samen met elkaar te beleven.

Wat moet je doen?
Je schrijft je in als team en gaat tussen 15.00 en 21.00u aan de slag met het oplossen van puzzels, vragen en opdrachten. Om alle vragen te kunnen beantwoorden raden we je aan om een groot team samen te stellen. Dat kan familie zijn, een vriendengroep of collega’s. Vanuit een ‘thuishonk’ ga je aan de slag. De vragen zijn zeer divers. Soms gemakkelijk, soms moeilijk, er zitten echte hersenkrakers tussen, cryptische vragen, knutselvragen en doe vragen waarbij je ook de weg op moet.

Lokaal goed doel
Elke deelnemende groep verbindt zich aan een zelfgekozen lokaal doel. Daar ga jij voor strijden. En dat mag van alles zijn, van het opknappen van een clubgebouw tot het opzetten van een nieuwe jeugdactiviteit.

Organisatie
De organisatie is in handen van een groep enthousiaste puzzelaars uit de gemeente Nederweert. De uitslag zal circa 2 weken na de kwis middels Social Media bekend gemaakt worden.

Deelname
Inschrijven voor de kwis kan op www.nederWEET.nl.
Kosten voor deelname bedraagt €50,- per team.

Hou de lokale media, de website en facebook in de gaten. Via deze kanalen zullen wij jullie van alle benodigde informatie voorzien, zoals tijdstip van aanvang, waar de vragen opgehaald en ingeleverd moeten worden etc.

Voor Wie?
De quiz wordt gespeeld door teams.
Formeer een team dat gezamenlijk de uitdaging aan gaat. Hoe groot je team is? Dat bepaal je zelf. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Iedereen kan meedoen, van 4 tot 104 jaar. Er zullen voor alle leeftijdscategorieën vragen zijn.
Vriendenteams, buurtteams, verenigingsteams, alle samenstellingen zijn mogelijk.

O ja… Let wel op! De quiz gaat van 15.00 tot 21.00u duren, dus een barbecue, chinees of een goede samenwerking in je team voor een culinaire versnapering is aan te bevelen!